Tutustu meihin

Meistä

Me autamme sinua, kun tarvitset lakipalveluita

Tutustu henkilökuntaamme

Toimintaamme ohjaavia periaatteita ovat ihmisläheisyys, selkeys ja saavutettavuus.

Susanna Tiainen, asianajaja

Susanna Tiainen toimii Asianajotoimisto S.Tiaisella vastaavana asianajajana. Hän on myös yrityksen perustaja ja omistaja.

Susanna on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Lapin yliopistosta sekä on suorittanut vaativan asianajajatutkinnon. Aiemmin hän on työskennellyt pankissa 15 vuoden ajan, josta seitsemän vuotta esihenkilötehtävissä palvelupäällikkönä sekä palvelujohtajana.

Susanna vahvistaa omaa osaamistaan aktiivisesti. Hän on osallistunut useisiin koulutuksiin, jossa saa syvällisemmät valmiudet mm. rikoksen uhrin sensitiiviseen kohtaamiseen. Tästä hän kokee olleen apua varsinkin avustaessa lähisuhdeväkivallan tai seksuaalirikosten asianomistajia eli uhreja.

Susannan on helposti lähestyttävä, selkeäsanainen ja hän kertoo vaikeatkin asiat niin, että asiaan perehtymätönkin ymmärtää.

Susanna on syntynyt Kiuruvedellä, Pohjois-Savossa. Savolaisjuuret juontavat pitkälle 1800-luvulle saakka. Kiuruvedellä asuvat edelleen Susannan vanhemmat, sisarukset sekä hänen sukulaisiaan. Tästä syystä Susannalle oli varsin luonnollista, että toimiston sivupiste on myös Kiuruvedellä.

Susanna tapaa asiakkaitamme sekä Kiuruveden, että Jyväskylän toimistollamme.

susanna.tiainen@stiainen.fi
puh. 045 625 7998 (Jyväskylä)
puh. 045 318 7455 (Kiuruvesi)

Maarit Hokkanen, oikeustradenomi

Maarit Hokkanen toimii Asianajotoimisto S.Tiaisella oikeustradenomina. Hän on valmistunut oikeustradenomiksi poikkeuksellisen laajoin oikeudellisin opinnoin ja pyrkii syventämään osaamistaan opiskellen jatkuvasti myös työn ohella. Maarit on jatkanut tutkinto-opintojaan Vaasan yliopiston talousoikeuden maisteriohjelmassa. Talousoikeuden maisteriohjelman opiskeltuaan hän valmistuu kauppatieteiden maisterista tuotetuksi veroekonomiksi, jolla on ekonomin yleisten valmiuksien lisäksi merkittäviä erityisvalmiuksia oikeudellisen osaamisen ja verosuunnittelun saralla.

Maaritin työnkuvaan kuuluu pääasiassa perhe- ja perintöoikeudellisten toimeksiantojen asiantuntijatehtävät ja kokonaisuuksien hallinta. Hän pitää kunnia-asianaan auttaa asiakkaita kokonaisvaltaisesti, mutta tarkkanäköisenä ja huolellisena ihmisenä hän kiinnittää huomiota myös asiakkaiden yksilöllisiin toiveisiin ja tarpeisiin.

Maarit tapaa asiakkaitamme Jyväskylän toimistollamme.

maarit.hokkanen@stiainen.fi
puh. 045 332 3708

Kaisa Antikainen, oikeusnotaari

Kaisa toimii Asianajotoimisto S.Tiaisella oikeusnotaarina avustavissa juristin tehtävissä pääasiassa perhe- ja perintöoikeuteen liittyvien toimeksiantojen parissa. Kaisa valmistuu oikeustieteen maisteriksi keväällä 2024 Lapin yliopiston oikeustieteellisestä tiedekunnasta.

Kaisa tapaa asiakkaitamme Jyväskylän toimistollamme.

kaisa.antikainen@stiainen.fi

puh. 050 5228 360

Netta Janhonen, asianajoassistentti

Netta toimii Asianajotoimisto S.Tiaisella asianajoassistenttina, avustaen asiantuntijoita heidän lainopillisissa toimeksiannoissaan, mutta Netta vastaa myös toimiston asiakaspalvelusta.

Netta tapaa asiakkaitamme Jyväskylän toimistollamme.

toimisto@stiainen.fi

puh. 0503047007

Palvelumme

Asiantuntevaa apua lakiasioissa

Yhteydenotto meille sisältää maksuttoman toimeksiannon hintakartoituksen (kesto korkeintaan 15 min) eikä sido sinua mihinkään. Oikeudenkäynnissä sinulla saattaa olla myös mahdollisuus valtion myöntämään oikeusapuun tai sinulla voi olla oikeusturvavakuutus, joka korvaa oikeudenkäyntikulut – autamme sinua näiden selvittämisessä.

Luotettavaa lakipalvelua yksityishenkilöille

Meidän kanssamme et jää lakiasioissa yksin

Toimintaamme ohjaavia periaatteita ovat ihmisläheisyys, selkeys ja saavutettavuus.

Ihmisläheisesti

Kohtaamme aina ihmisen ihmisenä – arkaluontoisten asioiden käsittely on työtämme.

Selkeästi

Pyrimme aina kertomaan monimutkaisetkin lakiasiat sinulle ymmärrettävästi ja selkokielellä.

Saavutettavasti

Tavataanko etäyhteyden välityksellä vai toimistollamme? Sinä päätät.

Ota yhteyttä

Palvelemme asiakkaitamme ajanvarauksella Jyväskylän ja Kiuruveden toimipisteillämme. Suurin osa palveluistamme onnistuu myös helposti etäyhteydellä, sähköpostilla tai puhelimitse.